Taşdeğirmen Şehit İbrahim Darıcı Ortaokulu

Vizyon: Milli kültür ile bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.´´Terk edilen değil tercih edilen okul olmak.´´

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, paylaşımcı, yaratıcı ve pozitif düşünen yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. Türk toplumunun değerlerini, ahlakını benimseyen vatanını milletini seven insanlar yetiştirmek için varız. Çevremize eğitim vermek için varız. Severek gelinebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. Geleceğimize en kaliteli birey yetiştirmek için varız...

Başarılar: Okulumuz ilçe merkezindeki kültürel ve sosyal aktivitilerde çeşitli başarılar göstermiştir.

Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Tübitak 4006 projelerine katılım sağlanmaktadır.

WEB - https://tasdegirmenoo.meb.k12.tr

Adres - Taşdeğirmen Mahallesi ARABAN/GAZİANTEP

Yerleşim Yeri - Taşdeğirmen Mahallesi ARABAN/GAZİANTEP

Adres - Taşdeğirmen Mahallesi ARABAN/GAZİANTEP

Ulaşım Okulumuzdan ilçeye servisler bulunmaktadır. İlçe merkezinden il merkezine her 15 dakikada bir ulaşım minibüsler ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Gaziantep iline 80 km olup Araban ilçesine 15 km uzaklıktadır.